sourze.se

Alex & Calle Schulman - byfånar?

"Dessa bröder inklusive delar av Alexanders familj, försöker på alla upptänkliga sätt bli kända. Vad som helst är okej, bara det näms i TV/radio eller skrivs om det i tidningar."

För de som inte vet vad en byfåne är står följande att läsa om ordet i Svensk ordbok utgiven av Nordstedts: "Byfåne: mentalsjuk eller på annat sätt avvikande person i visst samhälle som är känd av alla på platsen."

Jag vill inte alls påstå att de är mentalsjuka, men däremot är de avvikande, från det som jag skulle vilja kalla normalt hyfs gentemot sina medmänniskor. Dessa bröder inklusive delar av Alexanders familj, försöker på alla upptänkliga sätt bli kända. Vad som helst är okej, bara det näms i TV/radio eller skrivs om det i tidningar.

Det senaste tilltaget är att de registrerade domänen TV4sverige.se och skickade ut hundratals mail i många av de kända namnen från TV4, som till exempel, Ekdahl och Patrick Ekwall. Den sistnämnde skriver om det i Expressen på sidan 4 idag den 21 februari. Innan jag hade läst hans inlägg, tyckte jag att bröderna Schulman, som vanligt uppfört sig som hönor utan huvuden, och efter att läst Ekwalls artikel, förstår jag att de inte ens har hönskroppen att skutta med!

Om någon, om möjligt, inte vet vilka dessa bröder är, kan jag kort berätta att det som gjorde Alexander Schulman känd, var inte bara att han hoppade på, riktigt kända, personer på sin blogg, utan att han slafsade, kräktes, pinkade på och skrävlade utan mål, allt för att bli uppmärksammad, vilket han också slutligen blev.

Alexander Schulman bad om ursäkt, om det var så att någon hade tagit illa vid sig av hans blogg, men för honom var det bara "humor"!

Nu sitter han och är fullkomligt överflödig i en stol på TV4 tillsammans med Ekdahl i programmet Kvällsöppet. Varför TV4 ödslar tid och pengar på den fjanten, övergår mitt förstånd. Dessbättre tror jag inte han blir alltför gammal på den stolen, heller! För att bli erkänd som komiker bör man ha en större kvot av intelligens. Det är svårt och kräver mycket att få människor att skratta.

Personligen, vill i alla fall jag bli road av människor som har respekt för sina medmänniskor och inte av några byfånar!


Om författaren

Författare:
Ramona Fransson

Om artikeln

Publicerad: 21 feb 2008 18:30

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: