sourze.se

Jenny Beltran, årets modigaste kvinna?

Råkar läsa Billy Butts inlägg och kan bara inte hålla tyst.

Jenny Beltran - Årets modigaste kvinna? Nä, inte alls hon är helt enkelt "bara" gift med Tito Beltran och hon slåss med näbbar och klor för att försvara sin man som också är hennes födkrok. Vem vill att ens man ska förknippas med liknande anklagelser och dessutom kanske hamna i fängelse? Ingen! Så jag tror inte hon är så vidare modig utan bara helt enkelt gör det varje kvinna/man skulle göra för sin partner. Vad hennes motiv och drivmotor nu vara månde, det är en annan femma. Billy är nog avundsjuk att han inte hade någon som stod upp och försvarade honom när han var i blåsväder, det skulle jag också vara om jag var Billy.

Sedan kanske Tito valde Jenny med omsorg för hennes juridiska kunskaper då han kanske insåg att det skulle vara bra att ha en sån kvinna då han redan på ett tidigt stadium i Sverige lyckades schabbla med det mesta.

Själv valde jag att gifta mej med en snickare, men det är ju som det är: skomakarens barn har... Så välj inte partner efter yrke utan gå mera på att de har pengar!

Jag tycker nog snarare synd om Jenny i dag då hennes man har sjunkit antagligen både i kapital och i aktning. Att hon väljer att tro på honom, det vet vi inte, men hon kan ju inte ställa sig upp och sparka undan den egna härden!


Om författaren

Författare:
Suzanne Ek

Om artikeln

Publicerad: 18 feb 2008 09:32

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: