sourze.se

Snusa inte, tjejer!

Att byta cigaretter mot snus är att gå ur askan i elden!

Läkaren, cancerspecialisten och Swedish Match-anställde Freddi Lewin uppmanade i fredagens Aftonbladet debatt tjejer att i folkhälsans namn börja snusa. Vi som lider helvetets kval med att sluta vill här avslöja Swedish Match fälla. Att sluta röka är såklart jättebra, men snusning är ett nikotinberoende som är ännu mycket svårare att bryta! Fråga vilken snusare som helst.

Att snusa är inte hälsosamt. Snusare lider av både psykiska och fysiska besvär och därför vill nära hälften sluta, men väldigt många misslyckas. Avgiftningen är så hemsk att inte ens Freddi Lewin borde utsättas för den. Du klättrar på väggarna, har ett humör som svänger som en jojjo och en kropp vars funktioner du inte kan kontrollera. Om du lyckas är det värt det, men att sluta snusa är en process som kan ta mycket lång tid och man klarar sig inte ensam. Behöver du hjälp finns vi på den ideella sajten www.slutasnusa.com där vi gråter, stöttar och gläds tillsammans i vårt gemensamma projekt att få ett snus- och nikotinfritt liv! Även rökande tjejer är välkomna.

LarsJ, Steffo, Snurren, Addiktusson, johan76, Tuppen, MrVain, äntligen fri, Leth, Mia, Patriksch, Valeres, Snusanna, 24 år med snus, Mada, Jonaktiv, Perga och Kliet på slutasnusa.com


Om författaren

Författare:
Lars Erlandsson

Om artikeln

Publicerad: 12 feb 2008 22:45

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: