sourze.se

När orgasmen knackar på min dörr !

När orgasmen knackar på min dörr så är jag som hermafroditen-tvekönad. Var är framtiden ? Var är det förflutna ? Var är nuet ?

När orgasmen knackar på min dörr så är jag fri. En krampaktig konvulsion som greppar min innersta källa och frisätter ett förverkligande av det egna jaget. Det brukar börja som en skakning på nedre däck, för att sedan åka hiss i minst fyra våningar mot himlen.

När orgasmen knackar på min dörr så är jag som hermafroditen-tvekönad. Var är framtiden ? Var är det förflutna ? Var är nuet ? Är tiden endast en vågrörelse i kosmos som varken följer rim eller reson, eller färdas jag i evighetens återvändsgränd ? Följer tiden något dekret över huvud taget ?

När orgasmen knackar på min dörr är jag hemma. Mina känslors nyckel är redo att öppna för friheten som vill in och den är universell. Min frihet är som en missil som spränger gränser och river broar.


Om författaren

Författare:
Ragnhild Blücher

Om artikeln

Publicerad: 23 jan 2008 08:51

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: