sourze.se

Grammisgalan 2008! - Tyvärr Amanda Jenssen

"Tyvärr Amanda! Du fick äran att komma in bland de stora. Rösten bar inte, den gnisslade tyvärr och du var inte vuxen det generösa erbjudande du fått!"

Grattis till Jan Winnerbäck för årets låt: "Om du lämnade mig nu!". Han är ju bara för underbar! Man känner igen vartenda ord han sjunger. Det krävs emellertid mod, för att göra det han gör i levande livet. Lyssna på de här stroferna: "Vi kanske hade svaren", "finns det en plats för mig, om jag kommer dit igen?", "har du en plats där jag kan vila, ett rum där jag kan känna att jag är nånstans ifrån - ett fönster vi kan sitta vid?" Är det inte bra?

Jag vill också meddela att Gry Forsell är skicklig, snygg och har allt som en mediaproffs ska ha! Trodde jag aldrig att jag skulle tycka för några år sen, men så är det. Man får böja sig för sanningen! Föresten påminde hon om den amerikanske filmstjärnan Jessica Simson i sin vita klänning med otaliga volanger! Adam Alsing kan vara glad att han har henne som kollega.

Nu - tyvärr Amanda!

Du fick äran att komma in bland de stora. Rösten bar inte, den gnisslade tyvärr och du var inte vuxen det generösa erbjudande du fått! Tyckte till och med, att det falska hördes redan från början! För mig har du blivit en nickedocka i en för exklusiv snäv, röd sidenstass med slits upp till ljumsken och en look som en salongsflicka i en gammal cowboywestern! Skit! Varför har dom gjort om dig! Du fick inte heller speciellt mycket applåder för låten "Do you love me"? Du avslutade låten genom att släntra till ett bord nära scenen, slå dig ner och skåla med ett champagneglas. Mitt emot satt Bert Karlsson. Han har ett finger med i spelet. Hoppas han inte förstör tjejen! Var är fina Amanda, som är sig själv i enkla klänningar med trikåer och det speciella soundet? Fan vad sorgligt!

Salem Al Fakir avslutade kvällen med "Life will smile for you!" En sannerligen originell kille! Olik alla andra - men, varm!


Om författaren

Författare:
Pia Isaksson

Om artikeln

Publicerad: 10 jan 2008 12:07

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: