sourze.se

Kristallkulan för 2008

Nu tittar jag i min kristallkula för 2008 och vad är det jag ser?

Kärnvapnen i Pakistan var redan i fel händer 2007. Men värre blir det. Irans, lilla, förtjusande och högst griniga, mulla kommer att bli delägare av kärnvapnen.

Irak blir ett nytt Afghanistan och Putin ser ingen annan lösning än att gå in med sina militärer för att "hjälpa till att få ordning". Allt för att Putin ska få till det med världsoppinionen och äntligen påbörja utbyggnaden av gasledningarna till Tyskland.

Hillary Clinton kommer att bli USA:s nästa president.

I Polen utbryter en maktkamp mellan kommunister och kyrkan. Påven kommer att bli en av medlarna.

Reinfeldt blir avslöjad som lögnare av någon ur centerpartiet. Han har tagit upp allt på band och nu kan hela svenska folket lyssna på hur politiken går till i verkligheten. Det blir en buggbandschock för moderaterna!

Mona Sahlin får utmärkelser för att hon, som politiker med makt, tagit problematiken med "kvinnors förtryck på allvar"! Vad Mona gjort i realiteten förklarar inte utmärkelserna

EU försöker på nytt att tjata ihjäl oss med "klimathotet" och höjer, i halvårskiftet, skatterna på bensin, diesel och andra så kallade miljöförstörande ämnen. Det blir bara för oss vanliga att betala deras löneförhöjningar.

Viktoria och Daniel berättar om sin förlovning och att de ska gifta sig i juni. Vid årets slut kommer de att berätta att
de ska bli föräldrar.


Våren och sommaren kommer att bli fantastiska med stor blomstring och värme. Det kommer att alarmeras om att grundvattennivåerna sjunker!
Sverige kommer att få stora skogsbränder på grund av torkan.

Inom fångvården kommer det att bli oroligt och hända mycket otrevligheter. Allt på grund av att de förbjuder fångarna att röka mer än gång om dagen. Rökförbudet har tillkommit för att skydda personalens hälsa. Frågan är om det inte hade varit mer hälsosamt för personalen om de intagna hade fått fortsätta sitt blossande.

Det kommer också att bli oroligt i samtliga större städer på grund av gängrivalitet och kriminella uppgörelser.

Hösten blir kall och vintern kommer att bli snörik i hela Sverige. Detta kommer naturligtvis alla förståsigpåare omtala som "sista gången" vi får en riktig vinter.


Sedan är det dags att korka upp champagnen igen!


Om författaren

Författare:
Ramona Fransson

Om artikeln

Publicerad: 29 dec 2007 17:07

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: