sourze.se

Nytt år - nya möjligheter

Nu när folk ligger och smälter julmaten och planerar sina nyårslöften så tänkte jag passa på att tipsa om 2008 års bästa köp.

Det första jag tänker inskaffa mer utav är enkla långärmade t-shirts från H&M. Perfekta att kombinera och piffa upp. Sen är priset alldeles förträffligt. En hundring.

Som jag har sagt innan så handlar det inte om hur dyra kläder du har utan hur du bär upp dem. Det dyraste jag har i min garderob är ett impulsköp som aldrig någonsin har användts. Den hänger i garderoben som en ständigt påminnelse om att impulsköp sällan är bra.

Biotherm har släppt en line med makeup för killar, de är långt i från först. Jean Paul Gaultier var bland de första att lansera sin kosmetika-line för killar. Så nästa tips är att invistera i produkter för hyn. En fin hy lyser upp en person så mycket. Jag är otroligt kär i Make Up Stores produkter som fungerar ypperligt. Jag använder ett kompakt foundation puder. Apoteket har släppt en linje som heter Cliniderm. Passa på att inföskaffa deras lotion. Den innehåller vitamin E som är otroligt viktig för att hålla huden intakt och spänstig.

Parfym är en återkommande fråga jag får. Vilken man ska ha, vilken som fungerar. Om man är modig så är det bara att tuta och köra. Botanisera bland både dam och herr. Själv är jag sjukt kär i DKNY Red Apple. Vad många inte vet är att parfym har med kemi och göra. Alla kan inte ha alla parfymer. Själv fungerar inte tunga kryddiga dofter på mig. Efter 10 min luktar jag kattkiss. Det är bara att fråga personalen. Så ni inte behöver lukta som något en han katt har pinkat revir på.

Accesoarer är roligt. För en liten peng kan man få en hel del. Mitt bästa tips är defenitivt att handla relativt billigt på H&M eller dylikt, då kan man ofta uppdatera sin look flera gånger per säsong. Vill man ändå plöja ner lite cash i sina smycken, då tycker jag att rena saker så som silver är en investering. När det kommer till klockor så är jag ofta på Ur&Penn. De har ett bra sortiment som är billigt så man kan ganska ofta införskaffa nya klockor som håller en säsong.

Om vi ska fokusera på vad du kan göra utan att tömma kontot och smälta ditt Visakort, så finns det en del saker:

Det viktigaste är sömn och vätska. Rengöring av ansikte morgon och kväll. Även kosten är viktig för ditt mående.
För mig funkade det perfekt att lägga av med socker och vitt vetemjöl. Innan hade jag en problem hy utan dess like.
Så bli inte frusterad om du inte ser resultat på en gång om du lägger om dina vanor. Det tar en cell 28 dagar att förnyas. Så det gäller att vara lite tålmodig.

And thats that


Om författaren

Författare:
Angel Mattsson

Om artikeln

Publicerad: 28 dec 2007 01:17

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: