sourze.se

Vad skönt att ha kompisar

Jag har världens bästa kompisar, och det är jag glad över! Men tänk hur andra har det...

I min klass är vi få tjejer och vi är uppdelade liksom i två olika "gäng". Det ena gänget tjuvröker och sånt dumt. Jag är med i det andra gänget.

I vårt gäng är det jag, en jättesnäll tjej, två roliga tjejer till plus en jättesjysst tjej i sjuan. Sen har vi en till tjej. Hon känner sig väldigt utanför. Hon har typ aneroxia, är jätteblek och tyst och blyg. Ingen tycker hon är särskilt vacker, men det är inte därför hon är utanför. Det är för att hon är väldigt tråkig! Hon har ingen humor, och pratar mer som en gammal tant än som en tolvåring. Alltså är hon inte särskilt rolig. Och hon FÖRSÖKER inte ens anstränga sig för att vara rolig och synas lite mer.

Min lärare tror att vi typ mobbar ut henne för att hon är "ful". Men så är det ju såklart inte! Man dömer efter insidan såklart!

Tycker ni att vi i vårt gäng är elaka? Vi är inte dumma mot henne eller någonting. Hon säger ju ingenting, så man har liksom ingenting att säga till henne heller. Ska vi försöka få henne att ändra på sej? Vi vet inte riktigt vad vi ska göra...


Om författaren

Författare:
Michaela Carlsson

Om artikeln

Publicerad: 28 okt 2007 07:54

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: