sourze.se

Våld gör mig trött!

Igår såg jag på TV och det var bara polisserier eller "pang du är död fast överlever 7543 gånger innan du dör men återuppstår 5678 gånger per minut"!

Jag är trött på våldet! Det gör mig uttråkad. Det finns inget att titta på. I går en fredagskväll var det den ena polisserien efter den andra. Eller så var det pang pang du är död sjuhundrafemtioelva gånger men överlever.

I morse gick jag upp tidigt och satte på tv och då var det Spiderman och Unga Herkules med våld. Fast Spidermän var lite ok faktiskt för han är ensam mot Jockern och hans medhjälpare. Han skyddar de svaga. Men ändå var det massa våld och sparkar. Kunde han inte komma in och vara lite som Dr Phil.

I bland undrar jag hur Dr Phils gäster är funtade. Varför finns det ingen självåtskådning här? Göra sin egna invetnarie i själen. Fast jag är ingen Pyskolog så vad vet jag!

Jag satte mig och tittade på Love Actually och kände en inre harmoni och glädje i mig själv. Jag blev glad. Men jag vet att TV säger att människor vill inte se sådant. Jag är en TV kund och jag vill se sådant.

Jag saknar svenska gamla långfilmer som Åsanisse och Anderssonshans Kalle och hemliga Arne i Trazan och banane!

Det är så mycket död-tv utan skapande nästan. Om det är skapande så är det ofta få saker man vill ha! Uch vad jag gnäller! Varför gör jag inget åt det? Varför går man inte till handling? Kanske för att man för många gånger har gjort det men kommer ut med stora blåmärken i själen och inser att det är lönlöst. Man blir stoppad med ord som "Du MÅSTE följa skolregler, Du måste göra det som skolplanen säger. Här på vårt företag så gör vi på detta sätt....i vår familj så....bla, bla, bla".

Då är min fråga? Vill inte människan ha en bättre värld när de flesta stoppar upp förändringar och nya goa förslag. Det kanske är bäst att hålla käft och göra som alla säger men bakom deras rygg gör man precis vad man vill ändå. De lyssnar ändå inte - så varför måste jag?

Ja vist jag, jag är jävligt glad att ha DVD!!!!


Om författaren

Författare:
Perla L

Om artikeln

Publicerad: 21 okt 2007 18:22

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: