sourze.se

Ebba von Sydow - portad på livstid?

Ebba von Sydow har tydligen blivit portad i hela tre år på samtliga krogar omkring Stureplan.

Här är en liten del

"Tydligen är den ena mannen Vimal Kovac, vd för Stureplansgruppen. Vimal och hans vän är två personer som jag inte haft någon kontakt med tidigare, jag har ingen relation till dem, vare sig privat eller professionellt. Såvitt jag vet har vi heller ingenting otalt, och har jag ingen åsikt om någon av dem. Visst skulle jag ha kunnat stanna och prata artigt och trevligt en stund med dessa för mig främmande, äldre män - och om det uppfattades som otrevligt är jag verkligen uppriktigt ledsen för det. Och nej, naturligtvis har jag inte hällt något vinglas över någon vd, som en bloggare insinuerar"

Ska hon ha blivit portad för att hon inte kände till Vimal Kovac? Det är absurt och totalt obegripligt. Hur många skulle då jag inte porta på Club G. Det finns en massa människor som bara har glidit förbi mig och tittat, precis som om jag vore en liten klick på jordhögen och det har varit en del personer jag verkligen själv har sett upp till. På G har jag kunna sett den sanna sidan, tyvärr.

Det är endast mina närmsta vänner som vet att jag är en av dom som står bakom G. Till skillnad från Vimal så har jag inget behov av att folk SKA stanna och prata med mig,

Jag sitter helst bakom ett draperi och spelar allmänt anonym för kvällen och det fortgår varje fredag. Det där med att hälsa på "rätt" person har jag aldrig förstått. Ska man hälsa så är det väl ren hövlighet att hälsa på alla och inte bara ett par enstaka fall?

Se forts
Länk: veckorevyn.com


Om författaren

Författare:
Majsan Keller

Om artikeln

Publicerad: 15 okt 2007 23:09

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: