sourze.se

Idol 2007 - Rätt elva finalklara

Hej då, Tamela, Michel och Knut! Såhär bra har de finalklara aldrig varit.

Tamela hängde löst. Och Evelina. Michel och Knut satt inte heller säkert. Jag hade ju missförstått allting, det var bevisligen bara en som gick vidare av dessa fyra. Tre åkte ut alltså, hårda bud. Alla fyra sjöng om samma låt de framfört i kvalet, och så påbörjades röstningen. Gynning och Berg lämnade över till Jihde, som trots sin präktighet kanske kan bli lite mysig att titta på i alla fall. Han är duktig sådär, men han kommer ju aldrig bli någon Gynning. Hursom, alla fyra sjöng, alla gjorde det ungefär likadant som senaste gången och programmet var inte direkt upphetsande kul. Evelina går vidare, åter igen korrekt röstning av svenskarna, även om det var jämnt mellan henne och Knut. Alltså är Tamela "hästen" Hedström ute, tillsammans med Michel som inte hade förlorat på att vara lite mer ödmjuk han också, samt Knut, som kan återgå till sitt modellkockande. Det blir nog bra så.

Så här bra har de finalklara aldrig varit. Det insåg jag när kameran zoomade in dem, en efter en. Och det bådar ju ganska gott, eller hur? Daniel kommer inte vinna, jag lovar er. Inte Patrizia heller. Inte Anastasia. Här kör vi uteslutningsmetoden. Mattias vinner inte, han sjunger för dåligt och ser för nördig ut på scen. Inte sex. Sam vinner inte, då flyttar jag härifrån. Så ja. Amanda, Andreas eller Christoffer tror jag på. Ödmjuka med stark karisma, passion för det dom gör, fokus och stabilitet.

Idolfrukost imorrn bitti gäller för mig, håll utkik efter en intervju här på Sourze. Utöver det vet ni ju att det smäller igen på fredag - första finalomgången!


Om författaren

Författare:
Cim Efraimsson

Om artikeln

Publicerad: 01 okt 2007 08:31

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: