sourze.se

Min ambition är att sälja sand!

Jag hade tänkt att sälja sanden i Sahara till beduinerna!

Inte för att jag för en sekund tror på att beduinerna kommer att köpa ett enda korn, det är de alldeles för smarta för att gå på, men det är min ambition.

Vår hästsvansbeprydda finansminister har en ambition och det är att vi, befolkningen i Sverige, ska få det så inihelvete bra att vi knappt vet hur bra vi har det! Så jäkla bra blir det! Det är hans ambition.

Idag har alla ministrar sörplat kräftor antagligen såna där äckliga insjökräftor som är så små att du bör använda förstoringsglas annars tror du att det är räkor på Harpsund.
Samtidigt som de klämde klorna mellan tänderna bestämde de vad som ska hända med våra pengar. När Reinfeldt torkade av kräftsaften med servetten fanns inga betänkligheter på alla de tusentals människor i Sverige som varje dag mår pest över en situation som ingen längre kan kontrollera. Om nån stackars jävel blev nerslagen i Stockholm i natt, fanns det antagligen ingen polis inne. Samtliga var utkallade till att sitta vakt på Harpsund.

De få som finns alltså! Jaja, men ambitioner har dom ju! Javisstja, så var det. Nu kom jag ihåg. Men det är ju det, om jag inte klarar av att sälja in sanden trots grymma ambitioner så blir det ingen kosing. Men om svansministern missar ambitionen kommer det inte att göra en enda sekunds skillnad för ministrar eller andra politiker i vårt avlånga land. Vid nästa löneförhöjning kommer alla politrucker att få höjda arvoden, men vad får du? Tja du kan ju alltid fylla en hink med sand!


Om författaren

Författare:
Ramona Fransson

Om artikeln

Publicerad: 26 aug 2007 22:50

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: