sourze.se
Artikelbild

Linda Rosing: Jag är sexigast i världen!

"Ja, hej Linda mitt namn är Annsofie Näslund och jag ringer från Expressen. Jag skulle vilja prata med dig angående att du har blivit vald till världens sexigaste enligt den brittiska tidningen ZOO. Kan du vara snäll och ringa tillbaks till mig."

Jag är sååå stolt och malligt glad! Får man säga så, eller? I går kväll när jag kom hem från att ha varit i Västerås och firat min storebror Kerrys 40-års dag - det var ganska sent, ca 23.00 - ja, i alla fall, så när jag hoppar ut ur min taxi hemma i Stockholm så ringer det på min mobil. Dolt nummer visar det på displayen. Jag svarar aldrig på dolt så jag väntar om någon lämnar ett meddelande annars är det inget viktig tänker jag. Jag hinner precis innanför dörren så piper det till och jag tar upp mobilen och lyssnar på mobilsvaret.

"Ja, hej Linda mitt namn är Annsofie Näslund och jag ringer från Expressen. Jag skulle vilja prata med dig angående att du har blivit vald till världens sexigaste enligt den brittiska tidningen ZOO. Kan du vara snäll och ringa tillbaks till mig." - och så sa hon sitt nummer.

Det är ett sådant samtal man gärna vill besvara. Jag ringde utan tvekan upp Annsofie med ivrig och glad röst. Hon grattar mig länge och berättar att jag tog hem första platsen och att Christina Aguilera kom på andra och Lindsay Lohan på tredje plats. Jag bara gapade av belåtenhet. Och sedan svarade jag på alla hennes frågor och lade sedan glatt på luren. "Herregud!", tänker jag. "Det här är så stort!" Ja det är inte lilla Sverige som har röstat det finns alldeles för många avundsjuka och bittra här utan britterna. Det betyder mycket mycket mer och konkurrensen är så mycket hårdare.

Jag var i London och plåtade nakenbilder för en av Englands största glamour fotografer i juni. Fotografen hade sett mitt FHM omslag och ville genast att jag skulle flyga över till London för en plåtning. Så dom bilderna som är i Zoo tidningen är dom nyaste nakenbilderna på mig och självklart mina nya bröst som jag är mycket stolt över. För det roligaste var att när jag delade ut Pride priset förra helgen så träffade jag en mycket trevlig tjej som kom från London. Hon kunde inte förstå att jag inte hade någon agent här. Men jag sa till henne att det inte är så lätt här i Sverige med sånt. Marknaden här är inte så stor än. Hon sa att "herregud, du kan ju få så mycket jobb utomlands och just glamour jobb". Så i fredags ringde hennes agent mig och vi bestämde att jag ska åka till London så fort jag kan och agenten visste vem jag var, eftersom hon har sett mig på tidningen Zoos omslag och den finns överallt i butikerna i England! Det första hon sa till mig var: "…men varför har du inte sökt dig hit?" Ja, nu känns det som allt går hand i hand och det här tillfället måste bara betyda en sak. Det är nu eller aldrig!!!!!

Förresten, Expressen, varför använde ni inte bilden som jag vann med? Det var synd eftersom ingen nog har sett mig så sexig och naken förut.


Om författaren

Författare:
Linda Rosing

Om artikeln

Publicerad: 13 aug 2007 01:28

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: