sourze.se
Artikelbild

Ingvar Kamprad - min vuxentomte

Vad är sista boken om Harry Potter jämfört med årets IKEA-katalog?

Jag lägger mig i min tältsäng i hallen, precis under brevinkastet och väntar - snart landar den rakt i mitt huvud, IKEA katalogen 2008, och jag kommer att vakna med ett leende. Kan folk köa i tältsängar för konsertbiljetter så kan en 40-taggare som jag campa hemma i hallen för IKEA-katalogen. Vad är sista boken om Harry Potter jämfört med årets IKEA-katalog?

Kom IKEA-katalogen 2008, jag längtar. Rättar till kudden och jagar bort katterna. Ska jag ge dem p-piller? Tänk om de börjar yla i natt? Dan före dan före doppar-katalog-dan. Inget får förstöra spänningen. Jag är som ett barn ... Det är detta som finns kvar när man slutat tro på tomten. Efter 35-års ålder är detta den största spänningen.

Äntligen ska jag få drömma om nya lösningar för min garderob, planera mitt låtsas-kök, se om det finns några nya smarta lösningar bland förvaringen, lite nya textilier kanske och tänk att få bläddra bland fynden. En ny taklampa eller en vas för 150 kronor. Livet är underbart. Min älskling pussar mig godnatt, rättar till sovsäcken åt mig och sätter cykelhjälmen på mitt huvud - han vill inte att jag skadar huvudet av IKEA-katalogens hårda rygg när den dunsar ned genom brevinkastet. Godnatt, hoppas jag kan somna nu, kan det aldrig bli IKEA 2008?

Tänk att Ingvar Kamprad är min vuxen-tomte, hur hinner han dela ut alla kataloger till oss? Och när kommer den? Jag har ju kotglidning i ryggen och det är inte alls bra att sova i tältsäng då - skynda dig Ingvar, skynda dig...


Om författaren

Författare:
Roomservice Helena

Om artikeln

Publicerad: 31 jul 2007 08:57

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: