sourze.se

Undvik dubbelfel Mats Odell!

Att göra bort sig som politiker är snarare en regel än ett undantag.

Man dribblar både med människors uppfattning om vår gemensamma värdegrund och med det som "allmänheten" tror sig om att dela. Mats Odell kd, som vid olika tillfällen hänvisat till EU´s regler för att få stöd i att avskaffa hyrestaket och införa mer marknadsmässiga hyror i allmännyttan, påstår nu taktiskt att han måste höra efter med kommissionen innan han uttalar sig. Varför gjorde han inte det på en gång? Att han inte hör efter med människor som lever på marginalen är lättare att förstå.

Vi har ju våra duktiga linjedomare i samhällets utkanter som håller rent. De håller ständigt ett vakande öga från både socialkontor, polis och bostadsförmedling. Spelarna på centercourten brukar ju oftast ha koll på detta. Dock inte Mats Odell. Gör nu inte bara som Jonas Björkman för allt i världen, då blir nog Kristina Alvendahl osäker på vart bollen skall kastas nästa gång.


Om författaren

Författare:
Rolf Nilsson

Om artikeln

Publicerad: 14 jul 2007 13:20

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: