sourze.se

Vicket jävla tryck!

Lou Reed, Iggy Pop, David Bowie och Sidney Bechet - vad gör de i mitt huvud?

Stöön! Missade Iggy i Borlänge i helgen, fanns inga biljetter - tror jag. Det fanns inga biljetter när jag kollade, sen orkade jag inte kolla fler gånger. Men jag läste att någon borde ångra att hon gick dit... Nå, jag plockar fram lite spagetti ur skafferiet och lyssnar på "The passenger". När man kokar spagettin så kan man faktiskt inbilla sig att man ser Iggy.

Han är nästan en Gud!

Har Bowie dött ännu? Han fanns inte i det sköra CD-fodralet när jag kollade, men hans ande fanns på piratebay så jag kunde lyssna ändå. Men när jag skriver detta dånar "See Emily play" ur mina högtalare, och på hans hemsida är det fräscht uppdaterat så jag tror på att att han lever.

Om han dör så blir det trubbel i himlen, vart ska han ta vägen? Men han är ju också en Gud, så det blir nog inga problem.

Wow! Är det min stereo som är så bra eller är Lou Reed bara så mycket bättre än Laleh? Han älskar Suzanne i alla fall, och hon - Vega - blev så till sig att hon ramlade ur hyllan när jag letade efter skivan med Sally, som inte kan dansa.

Lou dör inte, det skulle aldrig hans brudar tillåta.

Vad fanns det för droger på 30-talet? Om Sidney använde några så har de letat sig ända in i min mobil. När det ringer vill jag inte svara, jag vill höra så mycket som möjligt av hans version av "Summertime". När man hör den så gör det inget att det regnar, det är bara Sommar!

IIIiiiaaaitchouuu! Tystnaden slängde en kletig filt över mig, bara grannens TV hörs, jag stänger öronen och slappnar av ett tag innan jag går ut och lägger i något nytt, vad ska jag välja?


Om författaren

Författare:
Tomas Engström

Om artikeln

Publicerad: 08 jul 2007 10:35

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: