sourze.se

Hej, jag heter Eva

Du, Adam, vill du älska mig?

Och hej du, min Adam. Tänkte bara säga hej. Tänkte röra här lite vid din arm och borsta bort lite sand från dina lår, all sand som fastnar i allt hår du lyckats odla där. Tänkte dansa för dig här nere vid vattnet, i vattnet, om det är okej? Ta din hand och le mot solen, slänga bak huvudet och låta dig bära mig längre ut. Det är kallt, men det är okej. Tänkte, om du låter mig, tänkte vila här lite mot ditt bröst. Kura ihop mig, så bär du mig i din famn som jag bär dig i mitt hjärta. Och om jag gråter är det av glädje, du ser, jag är tacksam för det lilla jag får. Tänkte släppa dig med ett skratt, springa upp, dras ner, sugas in och kyssa dig här vid vattnet, i vattnet. Tänkte lägga mina armar om din hals och mina ben om din midja, se dig i ögonen och försöka att inte gråta, jo men du ser, det är av glädje det här, visste du inte att man gråter då, jo då, jag lovar, det är av glädje. Tänkte för länge sen kyssa dig här vid vattnet, i vattnet, smaka om det är samma som förr, var det så länge sen nu, herregud som tiden går. Tänkte fråga dig om du och jag stått still, någonstans där inne, vid ditt bröst, kanske, där jag vilar mitt huvud, där det våta från mitt hår avbildar sig som droppar och rinner nerför din kropp, där det dunkar fortare ibland, jo, jag tänkte fråga om du och jag stått stilla någonstans därinne? Haha, nej du, det här är inte tårar, eller jo, av glädje då kanske, bara av glädje gråter jag, inte skulle jag gråta här med dig, vid vattnet, i vattnet. Tänkte fråga en sak, om du kisar här för solen, om du försöker glömma havets kyla för en stund, om du särar mina läppar med dina, tänkte bara ställa en liten fråga, nej, älskade, jag gråter inte, det är regnet från igår, jag duschade i morse, jag tänkte fråga, vill du älska mig för evigt?


Om författaren

Författare:
Cim Efraimsson

Om artikeln

Publicerad: 05 jul 2007 12:42

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: