sourze.se

Ingen talang krävs för att bli skribent?

Numera kan alla bli krönikörer, experter, journalister.

Det som gäller är att få läsaren att se löpsedeln på morgonen. Oavsett om du vill se Linda Rosing eller Britney spears så blir det en reaktion. Samma sak med dessa krönikörer, som skriver en massa dynga. Dom vet att dynga säljer. Vi vill läsa om sånt för vi gillar att reta upp oss på dumma skribenter. Lasse Anrell kan ju inte så mycket om sport, men han kan reta folk engagera folk. Samma sak med en som Linda Skugge. Ingen läser något platt och intetsägande. Varför tror ni Carolina Gynning får en massa jobb för? Jovvist utseendet spelar in men lika mycket för att hon engagerar folk. Det var länge sen talang och journalistik gick hand i hand.

Jag får nog vässa pennnan en smula och bli lite elakare. Trampar jag nån på tårna kan jag alltid säga förlåt efteråt.


Om författaren

Författare:
Roberth Ström

Om artikeln

Publicerad: 01 jun 2007 08:44

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: