sourze.se

Canal borde döpas om till Anal

"Jag har inga moraliska invändningar mot hårdporr men jag finner det inte alls upphetsande eller stimulerande."

Efter tolvslaget satsas det friskt på porr på betalkanaler som Canal och TV1000. Inte bara av vissa enstaka kanaler - efter midnatt kan det bokstavligt vara svårt att zappa sig bort från analsex, penetration och "cumshots".

Jag har inga moraliska invändningar mot hårdporr men jag finner det inte alls upphetsande eller stimulerande. Jag har också svårt att förstå värför det inte erbjuds erotiska program av det mjukare slaget - en genre som ofta kallas "softcore" eller gladporr. Värför måste det antigen vara ingenting eller cumslut bitches? Det finns liksom ingenting emellan.

Jag tänder inte på analsex eller sperma som sprejas i ansiktet, men jag gillar erotiska filmer som Emmanuelle, t ex eller TV serier som Red Shoe Diaries, Passion Cove och Black Tie Nights som erbjuder lite spänning och romantik inte bara agressiva närbilder på könsorgan. Varför är det ett sådant onyanserat utbud? Är det ingen som gillar mjukporr? Ska hardcore på något sätt vara mer politiskt korrekt än gladporr? Är det en ren kostnadsfråga? Who knows. Canal kanske bör döpas om till Anal.


Om författaren

Författare:
Erik Lichtenstein

Om artikeln

Publicerad: 24 maj 2007 10:09

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: