sourze.se

Vill du köpa dig ett läkarleg?

Du tror säkert att det inte går för sig i Sverige? Hahhahhaha!

I nästa veckas Uppdrag granskning kommer reportaget! Det handlar om att det i Sverige finns läkare som egentligen inte är läkare! Undrar just hur många av dem jag har träffat? Ibland tror jag att det är några stycken! Med tanke på hur jag har blivit behandlad.

För inte så länge sedan skrev jag en artikel här på Sourze om vad det egentligen är elever kan, när de kommer ut ur gymnasiet viftande med studentmössan i handen. När kraven sänks i gymnasiet sänks de med automatik också på högskolorna, för allt handlar om Money, the klinking klanking sound of money!

Är det därför anmälningarna ökar inom vården? Är de med läkarlegitimationer egentligen inte läkare, är de egentligen personer som borde ha sysslat med något helt annat.

I vilket fall har jag aldrig ens haft tanken på att det går att köpa sig en svensk läkarlegitimation. Visserligen går det att köpa sig ett äkta svenskt pass, ett körkort, ett hyreskontrakt, uppehållstillstånd med mera, våra tjänstemän tycks inte vara direkt omutbara, inte de heller!

Men nu när det börjar krypa in bedragare under huden, är det kanske det dags att börja undersöka var det INTE finns bedragare. Det kan hända blir enklare, än att leta var de finns.


Om författaren

Författare:
Ramona Fransson

Om artikeln

Publicerad: 18 maj 2007 15:54

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: