sourze.se

Bostadsrätt eller rätt att bo?

Vad händer med alla de människor som inte vill, kan eller har möjlighet att köpa sin hyresrätt?

Vi i föreningen Stockholms hemlösa har de senaste veckorna fått in ett tiotal samtal från oroliga människor boende i tränings/försökslägenheter. Sammanfattningsvis gäller frågorna: Vad händer med lägenheter och de boende i dessa om en ombildning sker? Vi har även fått en indikation på att klagomålen ökat mot dessa människor när de övriga vill ombilda. Det skulle vara intressant att veta hur ni tänkt i den frågan.

Vilka ska stå upp för dessa människor när ett ord från någon som mår exempelvis psykiskt dåligt ställs mot en "normal" i en störnings/klagomålstvist? Dessa frågor skulle vi vår förening önska att få ett om möjligt snabbt ha svar på och borde vara för er förtroendevalda en mycket angelägen fråga, så inte fler människor hamnar i en hopplös hemlöshet.

Mvh: Rolf Nilsson
Ordf. Föreningen Stockholms hemlösa
Tfn: 08- 600 12 99, 0736-76 42 86


Om författaren

Författare:
Rolf Nilsson

Om artikeln

Publicerad: 22 apr 2007 17:47

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: