sourze.se

Sjuklön för tjänstefel

Om han hade mått dåligt under årens lopp för att han inte hjälpt henne kunde jag förstått honom men det är väl för helskotta ingen skyddad verkstad att vara anställd i Vetlanda kommun.

Nu går väl ändå skam på torra land när socialchef Ola Götesson blir sjukskriven efter att ha begått de fel han gjort. Vad är det för läkare som sjukskrivit honom och på vilka grunder? När man idag i Sverige nekar en enbent kvinna bilstöd med motiveringen att hon kan ju gå ner i vikt så är det inte så jobbigt att gå med protesen.

Utbrända människor som nekas sjukpenning, psykiskt svaga som behöver stöd och inte kan föra sin talan tillräckligt starkt blir åsidosatta, man sätter in som gängse förfarande att låta folk överklaga i ett första skede så trillar många bort osv osv.

Om han hade mått dåligt under årens lopp för att han inte hjälpt henne kunde jag förstått honom men det är väl för helskotta ingen skyddad verkstad att vara anställd i Vetlanda kommun. Och med den lön han uppburit måste det väl ändå finnas med att det kan vara lite uppförsbacke om man struntar i barn som far illa och det sedan kommer fram. Jag kräver verkligen att försäkringskassan ifrågasätter sjukskrivningen så som bör göras, så vida inte Vetlanda Kommuns Försäkringskassa gör skillnad på folk och folk.


Om författaren

Författare:
Angus Liddell

Om artikeln

Publicerad: 18 apr 2007 02:28

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: