sourze.se

Ditt sommarprogram i P1

Från och med i år kan alla som så önskar, få chansen att bli radiohistoria!

Själv försökte jag få vara med förra året när jag fyllde femtio. I min naivitet trodde jag att jag var ensam om idén! Ack så fel jag hade. Men i vilket fall som helst ger nu Sommar i P1 alla hugade chansen till att göra sitt egna sommarprogram.

Dagen är redan vikt och det blir den 16 juli. Antingen kan man prata in sin idé på SR:s telefonssvarare, eller så skickar man in en mp3 fil. Alla kan kolla på deras hemsida sr.se och klicka sig vidare.

Av samtliga bidrag som skickas in plockas det ut 10 finalister som det sedan ska röstas på. Vilka som röstar? Alla vi som har datorer och kan lyssna på det via bredband eller modem.

Tänk bara, i en timma och fyrtiofem minuter får du chansen att bre ut dig med din berättelse och din favoritmusik. Kan det bli bättre?

Om jag har anmält mig? Självklart! Det här är ju bara så himla kul!


Om författaren

Författare:
Ramona Fransson

Om artikeln

Publicerad: 11 apr 2007 16:46

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: