sourze.se

9/11 - Majoritet tror Bush lät det hända

Undersökning efter undersökning visar att stödet för den officiella förklaringen, att Osama Bin Laden och 19 elaka muslimer utförde en överraskningsattack på USA för att de hatade USAs frihet, är väldigt lågt, och sjunker konstant.

De senaste månaderna har mer och mer folk gått ut med sina frågor om 11/9 2001 i USA. Den senaste är Rosie ODonnell, som i direktsänd tv snackat om 9/11, varför byggnad 7 som inte fick något plan på sig rasade, hur regeringar har attackerat sina egna medborgare förut och skyllt attacken på den för tiden önskade motståndaren. Rosie når ungefär 30 miljoner tittare, så detta är helt fantastiskt.

Och en annan nyhet är att skaparna av Loose Change har fått oväntat stöd av Charlie Sheen, som ska vara narrator i den tredje versionen av Loose Change, Final Cut, som ska gå upp på bio i USA. De har även fått stöd av en man som heter Mark Cuban, miljardär och ägare av Dallas Mavericks, som ska sprida Loose Change Final Cut med hjälp av Magnolia Pictures.

Och undersökning efter undersökning visar att stödet för den officiella förklaringen, att Osama Bin Laden och 19 elaka muslimer utförde en överraskningsattack på USA för att de hatade USAs frihet, är väldigt lågt, och sjunker konstant. Majoriteten tror att Bush och Co antingen lät det hända, eller deltog aktivt i utförandet av attacken.

Och fler och fler byggnadsingenjörer, fysiker osv kommer fram hela tiden och smular sönder den officiella konspirationsteorin, som egentligen inte är annat än en religion som kräver blind tro av dess förespråkare, för blind tro är exakt vad som krävs för att ignorera den växande mängden bevis som avslöjat att den officiella teorin är en saga, en myt.

Det enda vi kan säga med säkerhet om den 11/9, är att vi inte vet exakt vad som hände.

www.video.google.com - sökord: "911 mysteries svensk". En dokumentär om WTC tornen och byggnad 7s kollaps som jag har översatt till svenska.

"I was watching the Towers, and though I wasnt the closest
I saw them crumble to the earth like they where full of explosives" - Immortal Technique, The Cause Of Death.


Om författaren

Författare:
Uffe Bengtsson

Om artikeln

Publicerad: 02 apr 2007 15:38

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: