sourze.se

Tjejer - sök inte fru på nätet

Jag tror att det är helt uppenbart att folk söker på ordet "postorderbrud" på nätet, så jag testar och ser var jag hamnar.

Det är faktiskt enklare att gå ut på en kubb och hitta en livspartner. Jag sitter och söker på Google efter en postorderbrud men till förgäves.

Sökord: "Beställ en postorderbrud", "hur beställer jag en postorderbrud". På 0.20 sekunder kommer endast, maria.just.as - Postorderbrud upp eller
Aftonbladet - Jag är trött på Rachel. Inget av det förknippar jag med postorderbruden.

Är det verkligen nedvärderande att beställa en brud på postorder? Jag tycker faktiskt inte det, inte om dom skulle komma till mig. Det enda som kanske skulle kännas konstigt var utseendefixeringen, man tittar ju ändå på hur kvinnan ser ut. Har hon stora bröst, snygga naglar, långt blont hår och ser ut som Pamela Andersson så är det ingen tvekan på beställningsvaran. Hon blir helt klart kvalificerad.

Jag provar igen:

Sökord: "Söker fru", "finna en fru", "tjej söker fru"

Ingen hjälp på vägen här inte, undrar hur rutinerad man ska vara för att söka fru på nätet?

Vi börjar om och testar:

Sökord: "Fru söker städerska"

Annars kan man göra det lite roligare och lite otippat:

Sökord: "Städerska söker fru"

Helt apropå så började hjärnan fungera, inte tipptopp men varför tänkte jag inte på det från början.

Sökord: "Man söker fru"

Naturligtvis utgår folk från att det bara är män som söker fruar/tjejer, rätt komiskt egentligen? Varför är det bara män som ska kunna få utföra sina speciella behov? Varför är det sån tabu att tjejer också kan ha svårt att finna den där rätta. Hur mycket jag än spekulerar i det så lär det inte komma fram något vettigt svar.

Nåja jag ville bara ha en enkel snygg städerska med stora bröst som kunde städa alla skåp där hemma så att det blir rent och snyggt i alla hörn. Men det kanske hade varit vilseledande med att söka fru, när man egentligen bara ville ha lite städhjälp, och i en finare benämning så kan vi kalla det golvkostmetolog.

Sök inte fru på nätet, det är hur svårt som helst!


Om författaren

Författare:
Majsan Keller

Om artikeln

Publicerad: 02 feb 2007 16:21

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: