sourze.se
Artikelbild

Idol-Ville släpper en ny singel

Ville Niskanen, hann knappt kliva ut ur strålkastarljuset i Idolprogrammet som ”förlorare” förrän han vann sitt drömpris: Han fick ett skivkontrakt och släppte en singel. Nu släpper han sin andra singel ”Dancing Disco. Jag fick en intervju med honom!

Ville Niskanen, hann knappt kliva ut ur strålkastarljuset i Idolprogrammet som ”förlorare” förrän han vann sitt drömpris: Han fick ett skivkontrakt och släppte en singel. Nu släpper han sin andra singel ”Dancing Disco, som han kommer framföra live på ClubConnection i Gamla stan i Stockholm imorgon lördag! Nu har Ville dessutom blivit kändisansiktet utåt för ”Kändis Direkt”, nyhetsprogrammet som Daniel Nylén bossar för. På lördag blir det också TV-inspelning med ”Du blir vad du äter”, succéprogrammet från TV3 där profiler som Kikki Danielsson, Bert Karlsson och Fadde Darwich tidigare medverkat. Det är häktiskt för Idol-Ville med andra ord.

Hej Ville!

M: Hur mår du idag?

V: Jag mår bara fint tack.

M: Hur känner du dig inför din nya singel ”Dancing disco”?

V: Jag känner mig väldigt spänd. Vill ge ut den nu! Den är riktigt bra. Svängig och dansgolvsbra

M: Handlar låten om något speciellt, eller är den bara helt galet dansvänlig?

V: Låter handlar inte om något speciellt precis, men galet dansvänlig är den verkligen!

M: Hur kändes det att få nobben första gången i Idol? Gick du hem och grät och tokbantade?

V: Att få nobben känns ju aldrig speciellt kul, men samtidigt blir man starkare av det. Och det fick mig att börja tänka om jag verkligen duger för den här branschen. Jag började minska på maten och träna en hel massa timmar i veckan.

M: Du har gått ner 55 kilo, var det bara för att få en plats i Idol?

V: Jag gick ner mina kilon mest för att jag var nära att få olika sjukdomar eftersom jag led av fetma och givetvis gick jag ner för att visa juryn att musik och sång är något som betyder väldigt mycket för mig.

M: Vad hade du gjort om du inte hade kommit med? Hade du dränkt dina sorger i mat då?

V: Om jag inte hade kommit med så hade jag fortsatt kämpa. För mig är tiden då jag åt flera tallrikar per gång borta för längesedan!

M: Hur fick du rollen som nyhetsuppläsare för Kändis Direkt, ringde Daniel Nyhlén upp dig och frågade helt spontant? Svarade du ja på en gång eller funderade du ett tag?

V: Tv4 ringde upp mig och tyckte att jag skulle passa bra som nyhetsuppläsare. Jag tänkte väl i några dagar på om det fanns tid, men jag tackade till slut ja eftersom det verkade väldigt spännande.

M: Vilken är din största hemlighet? Vågar du avslöja den för oss?

V: Jag har faktiskt inga hemligheter att dela med mig.

M: Vad skulle du vilja säga till resten av världen?

Kämpa på och ge ALDRIG upp. Det händer alla något gott nån gång.

Namn: Ville Niskanen
Ålder: 18
Familj: Mamma, pappa, syster och bror
Yrke: Artist
Mat: Gärna kyckling eller fisk
Favoritkrog: Just nu
Fritidsintressen: Träning, sitta på fik, shoppa, umgås med vänner.
Tycker om: ärliga människor, Desperate Housewives, Prison break
Tycker inte om: Falskhet, ytlighet, oseriösa personer.

Min favoritfråga: Vem tar du med till en öde ö - och varför:

Jag tar med mig Carola. Så jag kan lyssna på hennes ljuva stämma dag och natt ;

M: Tack för mig Ville och jag önskar dig lycka till med din nya singel

V: Tack så mycket!


Foto:David Bergström


Om författaren

Författare:
Majsan Keller

Om artikeln

Publicerad: 26 jan 2007 09:57

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: