sourze.se

Anställ dig själv!

På en webbsida på Internet presenterar man sig och anger vilka uppdrag som man är villig att utföra. Skatteverket sköter gratis hela bokföringen och adminstrationen!

I dagens tv4-nyheter talades om ett förslag från skatteverket att gratis ta över administrationen för småföretag. Detta skulle kunna innebära att det bildas bemanningsföretag där var och en som vill anställer sig själv.

På en webbsida på Internet presenterar man sig och anger vilka uppdrag som man är villig att utföra. Där kan man även ange referenser och rekommendationer från nöjda kundföretag m.fl. Det kan t.ex. gälla ett städföretag som skaffar sig ett namn över hela Sverige med tiotusentals "anställda". Det finns färdiga avtalsblanketter för olika uppdrag att hämta på Internet.

Den "anställde" skaffar helt och hållet själv alla uppdrag antingen via "annonseringen" via Internet eller på annat sätt. När uppdraget är klart och godkänt fyller man i faktureringsunderlag på blanketten på Internet och fakturan skickas då automatiskt i det med tiden välkända bemanningsföretagets namn.


Om författaren

Författare:
Uno Hansson

Om artikeln

Publicerad: 15 jan 2007 15:13

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: