sourze.se

Klubb Intern - en nostalgitripp

Nostalgitripp tillbaka runt dåtiden, Häcktet, Bysis och nu klubb Intern. All heder åt den gamla krogen som en gång regerade i Pia och Barbies regi och med Christer Broman bakom vinylen.

Samma gamla inventarie bakom bardisk och garderob, alltid ett leende på läpparna när man dyker upp bakom dörren. Det ryktas om att asiater alltid består då andra får gå. Det verkar stämma in på vederbörande person. Det kändes som en sommarnatt i tidiga augusti då bakgården fylls med en härlig atmosfär med glada bögar och flator. Skillnaden är att nu är det en sen regnnatt med blåst och kyla. Men jag rekommenderar starkt Klubb Intern på fredagar. Jag tror starkt på en uppgång och det behövs för oss tjejer i Stockholm. Utbudet var ju inte så stort enligt en duktig redaktör, men det blir inte roligare än vad man gör det till och tillsammans så behöver vi ju inte stjälpa dom två stora gayklubbarna som finns.

Dom som fyller dansgolvet är inte mindre än Dj Felicia och Dj Softalite, bakom baren finner du bartenderdrottningen "Bizze". Hon är professionell och duktig på sitt arbete. Hur hon är på sin fritid kanske du kan fråga när du beställer din första drink. Trots tidigt avslut så är det alltid början som är viktig. Du kan gå dit själv och jag kan nästan garantera att det alltid finns någon du känner igen. Ge järnet och besök Klubb Intern på fredagar. Sommarnätterna måste återuppstå. Vi måste ta tillbaka utegården och rocka loss. Men kom i tid. Åldergränsen är 20 och det är fri entré.

Se Mera Info och kommande event www.klubbintern.se
Se mingel bilder Länk: credd.se


Om författaren

Författare:
Majsan Keller

Om artikeln

Publicerad: 14 jan 2007 17:52

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: