sourze.se

Idol 2006 - Det ordnade sig till slut!

Vilken underbar delfinal det blev igår, Markus gjorde sitt bästa framträdande någonsin, likaså Johan, det blev helt rätt personer som gick till final och allting var bara...underbart bra.

Det är inte ofta som alla Idolerna är på topp på samma kväll, men så var verkligen fallet igår. Mycket stort tack till juryn också, för de var ju dom som valde låtarna. Helt perfekta val måste jag säga. Det var också ett stort ögonblick då Peter gick fram till Markus efter hans sista framträdande och kramade honom. Ett tecken på att han verkligen gillade det han hörde.

De senaste veckorna har det känts som att Erik har gått om Markus i popularitet, men ikväll var det överlägset Markus som var bäst, även fast Erik inte alls var dålig utan tvärtom.

Markus framträdande med Bridge Over… höll verkligen världsklass. De sista tonerna han tog i låten var ett stort ögonblick, det kändes som att allting föll på plats. Som att vi nu vet vem som är bäst och vem som är den riktiga artisten. Han behövde det där för att befästa sin ställning som kung.

Men vi får inte glömma Erik, bara för att hans framträdanden igår inte var bäst så har han varit bäst de senaste veckofinalerna. Och det var därför som det enda rätta var att Erik och Markus gick vidare.

Att Johan började förra säsongen med att sjunga Beautiful och att han nu får avsluta sin medverkan i Idol med samma låt kunde inte ha varit mer perfekt. Han åkte ut med "flaggan i topp". Det märktes att han gav det där lilla extra igår. Jag hoppas att det kommer att gå bra för honom även i framtiden för jag vill så gärna höra mer av honom. Får han göra det han är bäst på så kommer det gå bra. Jag är bara så glad att det ordnade sig till slut.

Då Linda åkte ut kändes allting fel, och sen då Danny åkte ut blev det katastrof. Det var ju dom två som jag hade tippat till final! Det var nästan så att jag trodde att vi skulle få dom två sämsta kvar, men nu är alltså ordningen återställd. Allting är bra igen. Dom två bästa är kvar. Det är jag glad för.

Jag har en stark känsla av att finalen nästa vecka kommer bli den bästa någonsin i svenska Idols historia. Men hur det än går så vet vi ju alla att både Erik och Markus kommer få skivkontrakt. Båda har redan vunnit.


Om författaren

Författare:
Cecilia Johansson

Om artikeln

Publicerad: 25 nov 2006 09:50

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: