sourze.se

Idol 2006 - Erik och Markus i final!

I de här skedet i tävlingen känns det som att det spelar mindre roll vem som får åka, men ändå; Om det hade varit rättvist skulle Johan ha fått åka.

Genom hela tävlingen tycker jag att Felicia har haft svårt att visa sin personlighet på scenen, hon har ofta känts lite blek, men igår gav hon allt och hon strålade som en sol. Hon visade glädje och känsla i båda låtarna. Utanför scenen har hon den där bubbliga personligheten och jag har hela tiden undrat varför hon inte visar det annars. Igår gjorde hon det. Man blev glad av att se henne sjunga Kiss Me, och i andra låten lyckades hon förmedla känslan på ett utmärkt sätt. Juryn klagade på att hon sjöng falskt, men det spelade inte så stor roll då hela framträdandet var toppen i övrigt!

Johan har genom hela tävlingen varit ojämn, och dom allra flesta har vecka efter vecka gissat, hoppats och trott att det ska bli han som får lämna, men han har alltid hållit sig kvar. Antingen måste han ha en väldigt stor och fast fan skara som står vid honom i vått och torrt, eller så gillar folk faktiskt honom på riktigt. Igår slaktade han dock Rihannas låt, och eftersom det var långt ifrån hans enda miss så borde det ha blivit han som fick lämna.
Men nu känns det mer som att han kommer stå i finalen, och kanske till och med vinna. Felicia kommer dock att ha en bra framtid inom musiken tror jag, så det spelade inte så stor roll om hon åkte nu eller nästa vecka.

Kvällens stora, stora stjärna var utan tvekan Erik så han sjöng Bed of Roses. Aldrig trodde jag att han skulle vara så bra i den låten, det var helt perfekt! Jag vet egentligen inte hur det gick till när Erik gick från att vara den jag gillade minst till att bli den som jag gillar mest. Men det som är otroligt med Erik är att man hela tiden sett hur han utvecklats. För varje gång har han överträffat sig själv. Markus var ju en av dom som var grym redan från början, så det är svårare att tycka att han är bättre och bättre. Det ska ju inte spela någon roll, men i slutändan tror jag att folk röstar på den som man har sett växa sig till en stjärna än den som var en stjärna från början.

Om det finns någon rättvisa kvar i programmet så kommer Johan att åka ut nästa vecka. Jag blir riktigt arg om han inte gör det. Han har inte förtjänat att vara där han är nu.

Erik och Markus i final!


Om författaren

Författare:
Cecilia Johansson

Om artikeln

Publicerad: 18 nov 2006 11:03

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: