sourze.se

Bonde söker fru: Ska traktor tricket funka?

Glöm hundtricket, här kommer traktor tricket. Tre av fyra bönder använde det i det senaste avsnittet. Om det fungerade återstår att se.

Slås åter av att samtliga deltagare tjejer och bönder verkligen är genuint intresserade av att hitta en partner. Det är inga mediekåta människor som skulle gå över lik för att få lite TV-tid och publicitet. Det är vanliga människor som är med och dom vill ha ett vanligt liv där de vill dela vardagen med en partner och om det betyder att dom träffas via tv so be it. Hela serien är liksom den totalt omvända mot elakt-falskspel-pakter-såpan som visas typ jämt och i en mängt tappningar. Sedan läser man på Aftonbladet.se Bonde söker fru uppgjort. Dom valde redan på speedatingen. Men hallå är inte det bara bra då att dom hittade rätt direkt. Sen fanns det väl liksom inget bra sätt att slingra sig ur produktionen med kontrakt och allt skrivet. Synd bara om dom tjejerna som fick bo på gårdarna och liksom redan vara uträknade.

Andreas vår käre grisbonde hade förutom traktor åkningen ett annat ess i rockärmen. Det är ju allmänt känt att våra bönder har svårt att komma på tu man hand med damerna. Men Andreas vet bot. Ta med en av dom in till Norrköping för att hämta grissperma som kommer på posten. Alltså VA vad är det frågan om? Skickas grissperma på posten, vet brevbäraren om detta. En mängd frågor väcks genast. Men tillbaka till bonden och hans kärleksliv, grissperma får vi ta en annan gång eller inte. Jessica fick följa med på turen i traktorn. Dom var borta väldans länge, tyckte i alla fall dom andra två. Jessica kvarstår som min favorit till att bli den som Andreas slutligen väljer.

Marcus körde även han med traktortricket, han och Magdalena tog en sväng. En ganska lång sväng dom också. De andra två, Emma och Sophia trodde att de var och gav djuren vatten. Men nejdå det var ren och skär dunder flirt från Marcus sida. Glass på Grännaberget, med en magnifik utsikt över hela Gränna och Visingsö. Dom blickarna som utväxlades där Hmm jag tror minsann att han oavsett vad han säger har fallit pladask för vår lilla Magda.

Mikael valde att plocka med sig Anna på traktortur. Hon är en allvarlig uppstickare. Fast nej han kommer att välja har redan valt Marita. Anna är dock en väldigt intressant person. Hon är verkligen någon som växer för varje program. Grymt cool humor har hon.

Per-Martin var den ende som inte körde traktor med sina damer. Han valde istället att ta en date med Monica vid fantastiska Ale stenar. Tvivlade ett tag på att Per-Martin skulle hitta kärleken bland de damer han valt. Men nej efter hans date med Monica är jag inte riktigt säker. Hon är en stark kandidat.

Sötast:
Marcus knallröda kinder uppe på Grännaberget när han lite blygt puffar till Magda och hon lutar sig mot hans axel. Åh så sått att man nästan smäller av. Noterbart: Hans vita hår mot dom röda kindernafarligt lik en polkagris…..

Opassande:
Malena som bor hos Per-Martin ter sig mer och mer märklig för varje gång hon öppnar munnen. Hennes totalt urflippade fjortis grej på dansen i Ystad. Vart ville hon komma? Varför starta samtalet med -varför bjöd du in mig att bo hos dig. Speciellt efter att de fått några innanför västen? Va? Hon är bara för mycket. Fast å andra sidan är ju han lite sådär tråk butter tjurig ibland. Men ändå Fjortis varning…..

Smartast:
Emma och Sophia som trodde att de hade förstört Marcus högtryckstvätt. Emma: Å så började det ryka en massa. Marcus: det är ångan som kommer ut när man stänger av maskinen, det är slut på diesel därför stannade den. Ha ha ha


Om författaren

Författare:
Sofia K

Om artikeln

Publicerad: 09 nov 2006 22:50

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: