sourze.se

Bonde söker fru:Prostitution som TV-underhållning

Prostitution som familjeunderhållning. Ja ni läste rätt. För det är nämligen vad "Bonde söker fru" är, och jag kan inte låta bli att tycka om det.

Idén är att hårt arbetande bönder som har det lite tunt på kärleksfronten ska få chansen att träffa kvinnan i sitt liv. Spektaklet kan hela svenska folket ta del av på bästa sändningstid. TV4 Onsdagar 20.00

Det började i våras med två programs presentation av bönderna. Där en klämkäck Linda Isaksson hurtigt reste runt i Sverige för att besöka åtta Casanova bönderna. Dags för kärlekskranka kvinnor/damer/tjejer att fatta pennan snarare tangentbordet kanske och skriva ett hett brev till just den bonde som fått deras hjärta att slå lite snabbare. Nåväl nu har serien kommit en bit på väg och de fyra bönder som fått flest brev har efter speedating valt ut 6 tjejer de ska lära känna bättre. Efter en umgås helg har de bjudit in fyra stycken att bo på deras gård. Så efter förra programmet valde bönderna bort en av de fyra, helt enligt "10 små negerpojkar" principen. Så nu återstår alltså tre tjejer per bonde.
Bönderna som bevakas är:

Mikael, 42år, har köttdjur och odling. Hans utvalda damer är Anna, Marita och Tina. Hanna fick i senaste avsnittet lämna gården.
Per-Martin, 39år, spannmålsbonde. De utvalda damerna är Maggie, Malena och Monica. Martina valde i senaste programmet att självmant lämna.
Marcus, 28år. De utvalda… Emma, Magdalena och Sophia. Linda fick lämna förra veckan.
Andreas, 28år. Hans utvalda är Camilla, Helen och Jessica, den sistnämnda har han för övrigt redan hånglat med. Hem förra veckan skickades Susanne.

Förra avsnittets höjdpunkt var Per-Martins min när Martina talade om att hon tänkte lämna gården. Motiveringen var att hon inte kände "dom rätta känslorna". Men minen Per-Martin visade upp var inte lättnad utan snarare. "VA, neeeeej inte du det var ju du som skulle bli min fru, hjälp vem ska jag nu välja".

Mitt tips för vem som "vinner" böndernas hjärta och halva kungariket gården

Mikael: Marita
Per-Martin: Monica
Marcus: Magdalena
Andreas: Jessica

Detta var en snabb uppdatering av läget, rykande färsk rapport efter onsdagens program!


Om författaren

Författare:
Sofia K

Om artikeln

Publicerad: 08 nov 2006 00:36

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: