sourze.se

50 års festen på SVT! Vad var det?

Min omedelbara reaktion efter en timma av programmet var att jag vet vad som saknas!

Det saknas kompetens för de som sköter underhållningsavdelningen. Skicka dem till Tyskland, England, Belgien och andra europeiska länder. Anställ fler personer med språkkunskaper i mer än engelska. Igår stod en stammande Malou Ivarsson med ett A4 papper i handen. Hon läste upp ett gratulationstal till 50 åringen, SVT.

Lillbabs som jag tycker är en jätteduktig entertainer stod i går och sa "Vad duktiga ni är" när publiken lyckades lalla med till Bröderna Cartwright och Familjen Addams signaturmelodier. Amerikanska underhållningsprogram från 60-talet för de yngre som inte vet Lena Philipsson, Darin och RObert Gustavsson hade mycket bra framträdanden. Men resten? Björn Skifs verkar ha blivit jazzfreak och även Lillbabs. Men var fanns resten av SVT:s och Sveriges underhållare?

Merit Hemingsson? Monika Dominique? Jörgen Mörnback? Stå upparna Özzjan, Babben med flera. Lisa Nilsson? Åsa Jinder? Jag har glömt många namn men deras ansikten flimrar förbi i oändlig revy.

Toastmaster som han kallade sig var f.d Agendas programledare, Lars Adaktusson. Hopplöst stel! Jag har alltid betalat min TV-licens och kommer att fortsätta med det. Men jag vill ha mer lättsam underhållning. På 80-talet fanns Nöjesmaskinen, Vitsuellt, Jacobs Stege och andra roande program. Det vill jag ha mer av. En blandning av musik, sketcher och bildning. Ungefär som Doobiedo. Det är ett jättebra program. Men jag vill ha något att skratta åt varje dag. Det behövs i vårt alltmer hårdnade värld.
Hoppas Eva Hamilton läser Sourze!


Om författaren

Författare:
Ramona Fransson

Om artikeln

Publicerad: 22 okt 2006 16:24

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: