sourze.se

Sexdömda pedofiler

Man förvånas aldrig då man slår upp tidningen vid frukostbordet. Nu senast idag får jag ögonen på en rubrik att minst tre som är dömda för sexuella övergrepp ställer upp i årets val...

Hör sexdömda pedofiler hemma inom politiken?Man förvånas aldrig då man slår upp tidningen vid frukostbordet. Nu senast idag får jag ögonen på en rubrik att minst tre som är dömda för sexuella övergrepp ställer upp i årets val - en socialdemokrat… en moderat… och ett lokalt parti…

Sossarnas Marita Ulvskog: "Dessa hör inte hemma i vårt parti!" Om jag läser rätt så svävar moderaternas S. O. Littorin på målet: " Jag har väldigt svårt att se att dessa kan representera moderaterna."

Här finns ingen tvekan! Dessa tre sexförbrytare tillhör inte kandidaterna i årets val. Har man sexuellt utnyttjat sin styvdotter på 12 år… har man sexuellt utnyttjat 5-6-åringar… har man sexuellt utnyttjat sin styvdotter från 8 till 17 års ålder… dessutom har de tre stora skadestånd som de ännu inte betalt… då finns det ingen chans i värden att deltaga i valet!!

Att denna fråga bara kommer upp till diskussion förvånar mig storligen. Det finns enligt min mening inget att diskutera. Dessa tre har inget i politiken att göra. Något annat vore helt vansinnigt - obegripligt. Det finns trots allt skillnad på brott och brott! Och vidriga brott!

"Gud som haver barnen kär… "


Om författaren

Författare:
Kjell Ekborg

Om artikeln

Publicerad: 10 sep 2006 14:00

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: