sourze.se

98 procent vill ha massinvandring

De väljare som vill stoppa massinvandringen till Sverige måste visa det i valet den 17 september.

Det har under årens lopp sagts att en stor andel av befolkningen i Sverige vill minska invandringen till Sverige. Olika opinionsmätningar visar på det, men jag har svårt för att tro på detta med tanke på vilka politiska partier som väljarna röstar på. I riksdagsvalen 1994, 1998 och 2002 röstade omkring 98 procent av väljarna på partier som är för massinvandring jag tillhör inte dessa 98 procent.

De väljare, såväl invandrare som infödda svenskar, som är missnöjda med massinvandringen till Sverige 62 463 personer fick uppehållstillstånd i Sverige förra året måste visa det i riksdagsvalet den 17 september. Det görs genom att ta avstånd från samtliga sju riksdagspartier och de partier utanför riksdagen som är för massinvandring och istället rösta på partier som vill ha en restriktiv invandringspolitik. Det finns sådana alternativ.

Det håller inte att vara negativ till massinvandringen till Sverige och samtidigt rösta på partier som är för massinvandring. Dessa väljare har ingen anledning att klaga därför att de har inte bidragit till någon förändring i invandringsrestriktiv riktning på valdagen.


Om författaren

Författare:
Paul Nilsson

Om artikeln

Publicerad: 21 aug 2006 14:34

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: