sourze.se

Göran Hägglund borde köpa min bok!

Helt otroligt vilken tajming! Idag den 4 juli kom så äntligen min nya bok ut. Den handlar om hur fastighetskatten inte bara berör utan också förstör...

Den handlar om hur fastighetskatten inte bara berör utan också förstör. I boken blir riksdagsledamöter mördade och min kriminalkommissarie tillika spaningschef, Greger Thulin, ska lösa gåtan.

Idag hörde jag att alliansen kommit överens om att på sikt avskaffa fastighetsskatten. Först frysa den på nuvarande nivå vilket inbringar staten c:a 30 miljarder och sedan efter en utredning har vi sett och hört den förut? ska den alltså avskaffas.

Jag tror inte ett ögonblick på att detta kommer att ske även om alliansen vinner valet. Varför? För att det är för mycket pengar och skattesystemet vi har i Sverige är trögt och fast i gamla hjul.

Men i vilket fall som helst borde alla i alliansen läsa den och när sista sidan är läst i boken inser vem som helst att fastighetsskatten är en sjuk och integritetskränkande och orättvis skatt. Vad boken heter? Iskall hämnd!

www.ramonadanlen.se


Om författaren

Författare:
Ramona Fransson

Om artikeln

Publicerad: 05 jul 2006 16:49

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: