sourze.se

Nå, Lars Ohly, vem ska ha bostaden?

Vänsterpartiet äger fastigheten i Klara på Norrmalm i centrala Stockholm och nu vill de vräka mannen som bor där.

Undrar just med vilka pengar fastigheten har köpts?
I den nämnda fastigheten har en äldre dam avlidit. Hon hyrde två rum och kök för knappt 4000 kronor i månaden. I samma lägenhet har hennes 51 årige son haft sin hemvist de senaste åren. Mannen är en före detta missbrukare. Går nu på metadon och säljer Situation Stockholm. Han har varit mantalsskriven på lägenheten sedan 1996.

Nu vill vänsterpartiet vräka mannen. Inte för att han misskött sig. Han betalar och kan betala hyran utan problem. Nej vänsterpartiet anser inte att han har bott där tillräckligt mycket! Själv säger mannen att han kan bevisa genom polisen, sjukvården och grannar att han bott där under större delen av tiden sedan 1996. Nu ska det upp till bevis i en rättegång.

Nu undrar jag vart alla de fagra orden från vänsterpartiet tog vägen? Ord som att man ska ta hand om de svaga?
Är det precis som jag alltid har sagt; bara tomma ord? Nu kommer den allvarligaste frågan: Vem i vänsterpartiet tänker lägga beslag på en ypperligt billig och central lägenhet i Stockholm för sin eller någon släkting/kompis räkning? För jag tror inte för en enda sekund att lägenheten kommer att gå till någon vilt främmande person som inte har någon som helst anknytning till vänsterpartiet. Men framförallt anser jag att här rök chansen för vänsterpartiet att visa att deras ord inte bara är trycksvärta på ett papper!


Om författaren

Författare:
Ramona Fransson

Om artikeln

Publicerad: 28 jun 2006 11:32

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: