sourze.se
Artikelbild

Tack Freddie och company - sommaren är räddad!

Att bita på naglarna har fått en ny innebörd, vi kallar det bita förbi naglarna. Usch så jobbigt det vart nu: vinst och sommaren är räddad, torsk och landssorg utlyses. Nu kör vi!

Hopp och förtvivlan, mest förtvivlan och frustration. Källströms skott, Zlatan ut i halvlek - vad är det som händer? Allbäck gör århundradets mest nervösa lobb. Hur många fjärrkontroller var det inte som gick sönder i samband med Paraguaybackens näsa? Henke får ingen udd på spelet. Mitt i allt kaos hinner jag till och med tänka att jag behöver ju inte oroa mig för det kritiserade försvaret, för samtliga spelare agerar forwards under matchen. Underart kul, Isaksson fixar nästan en assist åt Ibrahimovich i den första - det hade varit något det, speciellt som Chilavert säkerligen satt på läktaren.

Till slut lyfter Sverige från sofforna, 89:e minuten och en envist vinnande skalle! Gråt och tandagnisslan från sydamerikanerna men Sverige bubblar, fontäner badas i och till och med min dyra tandläkarräkning är bortglömd. Livet är en fröjd!

Tack Freddie och company - sommaren är räddad!


Om författaren

Författare:
Daniel Kenneberg

Om artikeln

Publicerad: 16 jun 2006 13:36

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: