sourze.se

Thomas Bodström skjuter mygg

med hagelgevär. Han ojar sig över Tysklands poliskår. De borde arbeta mer med slavhandeln. Jaha, och Sverige då?

I Sverige drabbas varje dag enskilda medborgare av socialdemokraternas nedskärningar inom polis och åklagarväsendet. Varje dag rånas en värnlös person. Varje dag begås inbrott i olika enskilda småföretagares lokaler. Alla de här drabbade ringer förtvivlat och vill ha polisens hjälp. Men se det går inte. Polisen måste prioritera. Då är det INTE vardagsbrottsligheten som står i centrum.


Bodström gnäller över att Tyskland har laglig prostitiution. Detta påverkar hela den olagliga slavhandeln med barn i sexvärlden. Bäste Bodström, när den svenska polisen äntligen lyckades sätta dit ett gäng sexhandlare vad fick de för straff? I mina ögon, rena skämtet!

Om man som polis sliter dygnet runt för att sätta dit avskum vore det antagligen rena drömmen om man slapp se dem på gatorna igen efter ett eller två år. Men inte i Sverige. Nej, här tror vi inte på stränga straff. Däremot jagas en gammal dam som försökt ställa ifrån sig en stekpanna på en återvinningsstation. Hon åtalas!

Det är förryckt! Vi måste återupprätta samhället till en trygg nivå för hederliga samhällsmedborgare. Vart går alla skattemiljarder? Till fler och fler politiker och till fler och fler myndigheter där avdankade politiker får generaldirektörstitel och eget rum i svensk design. Är det så?

Nej du, Thomas Bodström skaffa dig en egen kvast och börja sopa rejält framför din egen dörr. Där växer skiten i högar! Gör det innan du gnäller över andra EU-länders rättspolitik.

www.ramonadanlen.se


Om författaren

Författare:
Ramona Fransson

Om artikeln

Publicerad: 13 jun 2006 10:15

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: