sourze.se

En total skandal!

Det här kommer att få långt gående konsekvenser för alla inblandade.

Ja men... tror du mig inte? Det är säkert. Alla de sex utpekade ministrarna darrar som asplöv. Det kan inte bli någon annan reaktion efter det kraftfulla dokument som KU levererade. Eller kan det? Menar du att det inte händer någonting?

Nej, det tror jag inte på. Någonting måste det väl betyda att KU läser upp kritik för sex av Sveriges ministrar inför hela svenska folket? Till och med i en direktsänd presskonferens. Laila Freivalds har ju fått kicken!

Nej, du har rätt. Det är klart om betänker att det snart är ett val. Då vill väl alla partier med slev i handen ha en del av grytans innehåll. Så är det nog. Oavsett vilket parti är ju alla intresserade av att bita ett rejält tag av maktens kaka.

Aha, de sex skakar av sig kritiken som en gås överöst med vatten. Det är inte av rädsla som de skakar. Nu fattar jag! Inte fastnar det nåt skit på dom inte!

I september kommer antagligen de drygt 30 procenten av trogna socialdemokrater stå med valsedeln i handen.
De kommer med kvalfylld sur uppsyn kryssa för sina sossar. Vid förfrågan om vem de röstat på kommer de grinigt och buttert att upplysa var och en som vill höra: Att det minsann inte finns någon annan som bättre kan sköta Sverige.

Egentligen tycker inte jag att det säger något om hur Göran Persson är. Det berättare snarare mer tydligt vilka de socialdemokratiska väljarna är och hur de fungerar.

Inte för att så många andra partiers trogna väljare ser på saken nämnvärt annorlunda. Inte när det gäller det egna partiets partiprogram.

Må alla gå glada till valurnorna med sitt parti i hjärtat!
För huvudet har de lämnat hemma:


Om författaren

Författare:
Ramona Fransson

Om artikeln

Publicerad: 31 mar 2006 12:02

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: