sourze.se

Anna Sjödin är en osjälvkritisk politikernolla

"Håll dig på din lokala pizzeria och drick dig stupfull bäst du vill. Men du blir ingen politiker med förtroende, den saken är klar."

Hur dum och oansvarig får man vara som sosse idag? Finns det inga gränser längre? Att Göran Persson och hans fru skaffar sig rikedomar minuterna innan han avgår är smaklöst. Hans kära Anitra är mycket representativ för alla hycklande S-kvinnor som talar om för oss hur vi ska leva, efter vilka normer osv. Själva dricker dom dyr champagne för skattepengar på herrgården med Göran Perssons vänner under täckmanteln "representation". Det är sånt vi betalar skatt för!

Jag får inte ens vara med att bilda en bostadsrätt och förvalta vårt hus för S, trots 2/3 enligt lag vill det i huset. Kommunal självbestämmanderätt var viktig förr i tiden. Varför ska vi välja kommunpolitiker om de inte får driva majoriteten i kommunens vilja?

Nej, då dom ska bestämma både hur lite demokrati vi ska ha och hur fina fördelar dom ska ha. Jag tycker det är fantastiskt hur man för en vecka sen angrep LKABS VD för hans otroliga pensionsavtal och regeringen ville omförhandla det. Men när det gäller Göran Perssons fru är hon oantastbar inom S. Ingen vågar väl gå i clinch med bossen "The goodfather"? Inte i Sverige i varje fall. Så ge henne 35 miljoner och lev bra på er herrgård. Ju förr desto bättre så vi kan ändra politiken och systemet i samhället.
Efter dig lämnar du ett samhälle i kaos, hög arbetslöshet, nedlagd centraliserad sjukvård, ökat drogmissbruk bland unga, för lite poliser, ingen droginfo på schemat i gymnasierna, skolor där man inte kan prata svenska och därmed givetvis inte får jobb. Segregationen har aldrig varit större och dubbelt så många invandrare även akademiskt utbildade är arbetslösa. Så dom får bli dörrvakter, städare mm Har du bra samvete? Sover du gott?

Din arvtagare, SSU-ordföranden, är ju en bra arvtagare. Gör ej självkritik och ber om ursäkt fast vi alla i Stockholm vet att denne välutbildade dörrvakt tillhör alla de som får alkoholutbildning liksom bar- och servicepersonalen.
Sen om hon tror att hon kan bete sig som en raggarbrud, vara dyngfull bara för hon är SSU-ordförande kan hon glömma.

Personalen följer lagen och överserverar icke folk som festat i 6-9 timmar innan de går på krogen. Är dom för berusade är det olagligt och medför att krögaren blir av med tillståndet.

Jag är övertygad att det bara är en klick vänsterfeminister som förgäves försöker försvara hennes beteende utifrån att hon är kvinna. Majoriteten förstår nog med vanligt bondförnuft hur det ligger till

I Aftonbladet idag frågar Belinda henne: "Kan man säga att den här vakten visade sig vara din värsta mardröm. Han har invandrarbakgrund och läser till läkare. En integrationsdröm come true med andra ord.
Men har du aldrig funderat över varför en läkare jobbar som vakt då?"
"För mig är det inte skummare än att någon vill vara politiker på heltid. Alltså... oavsett vem han hade varit hade han varit min värsta mardröm för han betedde sig väldigt illa! Men jag blir pissed över att den första frågan jag får är hur mycket jag hade druckit. Det är fan inte okej! Tjejer ska alltid vara med om det, vad hade du på dig och vad hade du druckit. Alla fattar att ingen går på krogen för att dricka te men det intressanta är inte hur full jag var! Även om jag legat dyngrak på golvet har han ingen rätt att slå mig med batong."

Snälla Anna, du kanske inte fick något annat jobb än att bli en ordförande i SSU, men i Stockholm fungerar utbildningen av krogvakter kanske bättre än på många orter i Sverige. Man har tvådagarskurser med alkohol- och drogundervisning på hög nivå, konflikthantering mm.
Jo, just det var frågan Anna. Hur mycket hade du druckit? Eftersom personalen reagerade och frågade så hade du nog passerat gränserna för länge sedan. För det ska mycket till att bli nekad i en bar i Stockholm. Vinglade du runt och försökte använda dig av att du var kvinna och SSU-ordförande så förstår jag personalens avoga inställning. Börjar du antasta vakten som ska avvisa dig och kalla honom svartskalle tycker jag inte det minsta synd om dig. Alla som gör det kan få en hårdare behandling oavsett kön. Så billigt av dig att försöka rida på feministvågen och påstå att det var för att du var kvinna som barservisen frågade hur mycket du druckit.

Du har ingen erfarenhet av krogar i Stockholm säger du och det märks. Här får man inte vistas dyngrak på krogen oavsett kön.

Håll dig på din lokala pizzeria och drick dig stupfull bäst du vill. Men du blir ingen politiker med förtroende, den saken är klar. Du klarar inte ens att göra självkritik över ditt beteende. Så avgå nu så vi slipper dig i framtiden.


Om författaren

Författare:
Ludde Lindström

Om artikeln

Publicerad: 21 mar 2006 11:17

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: