sourze.se

Gud, företagschef?

Vår mest sålda produkt är Gud å alla delar som kan skaffas för egen uppgradering av vår mentala å själsliga status.

Världens största företag är ej microsoft, även om dom lär synas som sponsorer för all religiös verksamhet inom närmsta framtid när det börjar accepteras mer å mer av avhoppare från all tro om ett paradis efter döden. Vår mest sålda produkt är Gud å alla delar som kan skaffas för egen uppgradering av vår mentala å själsliga status, oftast så får du med någon form av bruksanvisning med din produkt där det står om hur rätt du har handlat å hur fel det vore att gå till dom andra, den mörka sidan, dom utstötta, dom som har blivit utkastade för att dom inte hade rätt tro. Ta Lucifer tillexempel, eller med andra ord ljusets bärare å i vissa länder även kallad vackert ljus, det sägs att han var den vackraste ängeln, å han var den som inte riktigt höll med Gud i sina val, den förste som vågade säga emot, den förste att bli avskedad från Paradiset, Guds sida, för att få endast anställning hos konkurrenterna, där han nu är mörk, ond, å det värsta som du kan tänka dig att ta del av, om du nu är otrogen.

Gud lever vidare, det gör även hans närmaste män och kvinnor, den som nu äger 51 av företaget kan jag inte svara på, men pengarna strömmar in tack vare alla miljoner anställda som sköter försäljningen dag ut å dag in och den grupp människor som engagerar sin tid i att inte låta småföretagen stiga i värde där man tror något annat än det rätta.


Om författaren

Författare:
Arturo Raga

Om artikeln

Publicerad: 11 dec 2005 11:58

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: