sourze.se

Sexparty för grupper

Livet är väldigt underligt. Jag slängde min gamla mobiltelefon för ett tag sedan. En tid senare fick två i personer i min bekantskapskrets erbjudanden om telefonsex från mitt nummer.

De visste redan att jag är telefonförsäljare - that’s right. en av dem som trakasserar er på kvällarna. Usch ja. Vart är det här landet på väg? - men de trodde att jag sålde trista saker som böcker och pensions rådgivning. Aldrig hade de trott att jag hade sådana intressen. När jag hade skrattat klart började jag tycka att det var obehagligt. Tänk om denna människa ringde till mina arbetsgivare? Och hur hade de fått tag i mitt nummer? Min telefon har aldrig stulits, alltså måste de ha rotat i soptunnan och lyckats få tag i mitt nummer och telefonkontakter.

Telefonsex borde vara mycket lönande. Sex säljer ju. Jag drog mig till minnes vad en annan kompis berättade för några veckor sedan. Hon var nämligen på sexparty. Det hela var upplagt som ett vanligt Tupperware Party. En grupp människor, företrädesvis tjejer, sitter samlade och ser på medan en försäljare redovisar olika produkter till förmånliga priser. Det hela avslutas med kaka. Jag kan lugnt säga att de två Tupperware partyn jag gått på har varit bland tråkigare tidsfördriven jag varit med om. Jag är dock ledsen över att jag missade den här sexvarianten. En ung och oändligt professionell tjej förevisade en blandning av olika sexprodukter, ungefär som om hon hade sålt köksartiklar. En försäljare vet att det kan löna sig att berätta att man använder produkten själv. Tjejen berättade utan att röra en min att just den här vibratorn kommer inte ihåg namnet, var det Slick and Ready? använder min kille och jag i duschen, och när jag vill träna upp slidmusklerna så använder jag en geisha kula. Som försäljare blev jag helt vild av avundsjuka när jag hörde det här. Jag menar, det är inget problem för mig att säga till en köpare att jag har läst och tycker om den och den boken, eftersom jag gillar att läsa, men att med uttryckslöst ansikte berätta hur jag föredrar att ha sex inför främmande människor….Vilken självkontroll!!
Alla deltagare fick en present, en flaska massage olja. Det fanns också vibratorer av alla de slag, en vid namn "Rosa Pantern" Perfekt när man har sexdrömmar om rosa pantern. En annan tjej köpte svarta gummilakan med tillhörande kräm som skulle sprutas ut över lakanen. Tanken var att hon och killen skulle slingra sig om varandra i härlig smet som kåta kräldjur. Visserligen blev hennes hår alldeles tovigt av kräm som tog en vecka att schamponera bort, men vad gör man inte för ett uphottat sexliv? Alla gästerna gick hem fnissiga och fulla av både rödvin och nyväckt nyfikenhet. Min kompis var extremt på hugget och kastade sig över sin pojkvän, som försökte skydda sig. "Vi kan väl kyssas lite först" vädjade han.


Om författaren

Författare:
Eleni Schmidt

Om artikeln

Publicerad: 21 nov 2005 23:50

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: