sourze.se

Tjära och hönsfjäder!

De flesta sanningar går igenom tre faser, förlöjligandet, motarbetningsfasen där vi befinner oss nu för att sedan till sist accepteras som helt självklart.

Marknadens lakejer, dessa människor som utan några som helst hämningar, utan att ens blinka påstår att strålning från mobiltelefoner är oskadlig. Av skattemedel betalda lakejer som väljer att medvetet blunda och förneka att alltfler svenskar får typiska hälsoreaktioner på strålning
d v s människor blir "elöverkänsliga" och tvingas ta avstånd från det "normala samhället".

Det vi pratar om är en icke-joniserad strålning som enligt beprövad vetenskap och definition platsar under miljöfarlig verksamhet. Det spelar tydligen ingen roll med faktauppgifter. Stora rubriker i dagspressen om att cancerrisken för mobilpratare är obefogad, åtminstone de tio första åren. Inga vetenskapliga skäl för att införa några som helst restriktioner för barn gällande mobiltelefoner.

De hälsomässiga skälen i sammanhanget nämns inte. Varför? Man ljuger ogenerat och berättar inte sanningen om inte frågan ställs på exakt rätt sätt. När en lögn upprepats tillräckligt många gånger så blir det nästan som en sanning, detta har dessa människor tagit fasta på när de förnekar helt uppenbara symtom som drabbade människor får vid exponering av strålning, el -och magnetfält. Symtom som gör att man tvingas till en ofrivillig sjukskrivning, symtom som gör att man tvingas flytta för att hitta platser med lägre strålning. Platser som snart inte längre finns. Symtom som gör folk till "elflyktingar" i sitt eget land.

Förr i tiden så fanns det en stock utanför kyrkan där man satte fast tjuvar och samhällsfarliga personer så att vanliga hederliga strävsamma människor kunde beskåda och bespotta dem. Det är hög tid att ta denna medeltida tradition i bruk igen, om inte annat för att visa allmänheten vilka dessa skrupellösa människor är och för att även visa våra politiker att man inte pressar människor hur långt som helst utan att någon motreaktion sker. Inte ens i Sverige.

Nej, nu är det verkligen dags för för dessa herrar och damer som helt ogenerat förnekar det som pågår att sitta i kyrkstocken en månad för att sedan tjärade från topp till tå plus hönsfjädrar, jagas ur stan. Problemet är väl bara att det inte finns tillräckligt många höns i Sverige för att klara av det sistnämnda.

www.febv.com


Om författaren

Författare:
Ingemar Karlsson

Om artikeln

Publicerad: 09 sep 2005 17:10

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: