sourze.se

Kvällstidningarnas bilagor

Jag älskar alla dessa test, alla dessa hissa o dissa och små snärtiga kvinnotips.

Är det någon mer än jag som läser kvällstidningarnas söndagsbilagor? Vilken grej va? Det är helt fantastiskt vad dessa människor som jobbar på dessa magasin kan komma på. Nu senast gjorde jag en test om otrohet, man kunde ta reda på i bilagan om man var i riskzonen. Oh vad praktiskt att man kan testa fram sånt, så att man vet och kan på det sättet vara förberedd om det skulle dyka upp någon hunk. Jag var i riskzonen, jaha hur grundar sig detta resultat då? Jo att man inte blivit blind när man trädde in i det heliga ståndet som kallas äktenskap. Därför var man i riskzonen. Problemet här är att jag hittar ingen hunk så jag får vänta tills bilagorna kommer med en test om man har hunkdragningskraft, för sånt kan ju inte jag veta annars om jag hinner vill säga för i ett annat test jag gjorde handlade om den verkliga åldern. Personen i artiklen hade sänkt sin ålder, men det gjorde inte jag kan jag säga. Jag blev istället sex år äldre, så 43 är min verkliga ålder? Trist, men sånt är livet och allt testen säger är sant. Man kan testa vilken färg man klär i, och just det testet höll jag på med i flera timmar innan jag fick den färg jag ville. Jag testade också om jag var i riskzonen för alkoholism och det ska vi inte prata om bara. Tänk på att inte dricka för mycket stod där. Ja de få gånger om året som det finns barnvakt till monster look aliken på ovanvåningen ska jag tänka på det.

När man tröttnar på att testa sig på allt möjligt kan man läsa om kvinnor som har gått igenom tragiska saker, men alltid fixat till det ofta med någon piffig metod, spa, fotvandra i Nepal eller meditera ett par timmar varje dygn. Hissa och dissa av Linda Skugge kan man aldrig läsa sig trött på, den tösen man får väl skriva så för hon ser ut som en vanlig kärring på 30, men skriver som en våldsamt frustrerad fjortonåring så tös är väl det hon vill vara. Hennes listor är alltid ett under av eftertänksamhet. För mig låter det som hon kommer på namn när hon sitter där ch klurar ut sina djupa krönikor. Jag måste prova att hissa och dissa lite är ni med?

Thorsten Flinck, han hissas bara för att han är Thorsten.
Linda Rosing, hon hissas också för att hon är blond trevligt
Mikael Persbrandt, han hissas för att han är snygg oh en hunk Sen ska jag dissa jag kommer bara på Skugge och Drougge men det räcker väl, dom dissar jag för att jag kan.

När alla listor, snyftisar, test och horoskop är genomgångna kan man testa sin intelligens. Praktiskt, då vet man om man är klok nog för att tro på alla dessa grejor som finns att läsa i bilagorna.

Nu på sommaren är det en mycket trevlig sysselsättning på stranden att läsa alla dessa djupsinnigheter. Jag ska avsluta nu för att gå och testa ig om jag kan laga mat!
Ha en fortsatt trevlig testperiod.


Om författaren

Författare:
Thea Gianneschi

Om artikeln

Publicerad: 05 aug 2005 12:13

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: