sourze.se

Avslappning via självhypnos

Självhypnos är vägen till avslappning från oro ångest och stress.

Många mäniskor har svårt att koppla av i dagens samhälle.
Självhypnos är en del i egen självhjälp. Exempel: Leta upp ett ställe där du har lugn och ro och inte blir störd av något. Sätt på lite avkopplande musik. Tag några djupa lugna andetag ner till magen ingen ytlig andning med bröstet och andas lungt. Ta sedan ett djupt andetag håll andan och spänn alla kroppens muskler samtidigt och håll andan och spänningen så länge du kan. Sedan slappnar du av och andas lungt. Framkalla sedan en en bild av en plats där du trivs och försök se den framför dig. Lyssna på musiken och upplev lugn och harmoni med hjälp av bilden du ser framför dig. Känn att du slappnar av i hela kroppen och att allt känns lungt och skönt.


Om författaren

Författare:
Kenneth Svensson

Om artikeln

Publicerad: 27 jun 2005 10:46

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: