sourze.se
Artikelbild

Kan Per Nuder sitta kvar?

När landets finansminister inte kan ordna en enkel redovisning inom SSU hur ska han då klara landets finanser?

Att Per Nuder i Rapports nyhetssändningar skyller medlemsfusket i SSU på att det var för många led i avgiftsredovisningen som försvårade redovisningen torde vara rekord i aningslöshet. Så här sa han; "vi har klubbar som ska redovisa till kretsar som ska redovisa till distrikt som sedan ska redovisa till förbundet och det kan bli för mycket att hålla reda på".

Under de tre år han var ordförande i SSU distriktet misslyckades han och medlemsantalet blev alldeles för stort. "Säkert gjorde jag några fel", sa han och försökte inbilla TV tittarna att han varit omedveten om att bidrag och anslag från staten var beroende av det medlemsantal han själv rapporterade och ansvarade för. Sossefamiljens bravader börjar nog ändå till sist gå väljarna på nerverna. Kanske kan Per Nuders hycklande i TV bli droppen som får bägaren att rinna över.


Om författaren

Författare:
Stig Gustin

Om artikeln

Publicerad: 21 apr 2005 13:18

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: