sourze.se

Skolmaten är dålig!

"Även om skolan har dåligt med pengar så behöver man väl inte ha pytt i panna och korvforsell varje dag."

Hej, jag tycker att skolmaten är dålig. Visst kan man inte han lyxmat i skola. Det fattar jag också. Men den mat vi får kan de ju i alla fall laga till ordentiligt. Varje gång vi får hamburgare så e de röda. Och jag har hittat massa saker i maten. Och i salladen. Men även om skolan har dåligt med pengar så behöver man väl inte ha pytt i panna och korvforsell varje dag. Jag begär inte att man ska ha entrecote och bearnesås. Men lite bättre mat kan de faktist ha. Även om skolan inte har pengar så betalar vi faktiskt skatt. Och om inte de pengarna kommer till skolan. Var kommer dem då?. För det är precis som om vår skola får kävlinges andra skolas rester. För om t e x de har hamburgare på måndag så har vi det på tisdagen.


Om författaren

Författare:
Hampus Liddell

Om artikeln

Publicerad: 14 feb 2005 10:08

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: