sourze.se

Roger går på droger

Baka talänges!

Inget ni gör kommer att stoppa drogmissbruket. Det ligger i människans natur att vissa människor värnar om sitt rykte och sina prestationer i tidig ålder. Andra är ute efter äventyr och sånt p.g.a inte fan vet jag. Det är nog snudd på omöjligt att kväva det begäret. Det ligger i tiden att ta droger. Ungdomar som är trötta på att följa en utstakad väg vill gärna ta omvägar. Sen kan man börja snacka om dålig uppväxt och andra orsaker, men det leder inte till nån lösning vad jag vet. Med lite dagispsykologi kan man enkelt hitta orsaker. Lösningen på problemet kommer med tiden. Så är det med alla trender. Visserligen har folk knarkat i alla tider i olika utsträckning. Det jag stör mej mest på är dom utomstående som påstår sig ha rätten att säga att man mår dåligt när man knarkar. Jag mådde nästan aldrig dåligt av det, och gjorde jag det så
var det bara den påtända personen i mig som gjorde det,
inte jag själv. Nästa dag var det glömt.

Självklart har föräldrar behov av att äga sina barn.
Barnet representerar ju familjen. Så en förälder vill ju att någon med deras egna ideal för släkten vidare i generationer. I grund och botten handlar det om det även om våra sinnen och känslor kan lura oss. Det är enkelt att lägga allt ansvar på en individ, men det är mänsklighetens feläven ditt att det är som det är. He he he...


Om författaren

Författare:
Erik Svensson

Om artikeln

Publicerad: 10 feb 2005 21:17

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: