sourze.se

Andra bullar och vanliga dito

Information: så är jag efter många om och men tillbaka igen. Men det blir inte riktigt likadant som förra året.

Ibland slår livet knut på sig självt. Det finns saker man måste göra och så finns det saker man vill göra. Bara ibland går dessa båda element kombinera och när det händer är det förstås suveränt, men oftast tvingas man kompromissa. Som nu.

Eftersom jag den 31 januari öppnade en fristående liten Lyrikskola har detta gjort det nödvändigt för mig att inskränka nomineringstillfällena till var tredje månad istället för varje, om jag skulle kunna vara kvar som redaktör. Det skulle bli omöjligt för mig att hinna med annars. Alternativet ifjol - som ni känner till - var att sluta helt, och vad jag har förstått av alla fina brev jag tagit emot tack, alla! så blev ingen särskilt glad över detta. Inte jag heller. Det kändes oerhört trist, eftersom det här är en uppgift som jag bryr mig så hemskt mycket om. Men nu har en sådan där "kompromiss" gått att träffa på bästa tänkbara sätt, så i övrigt blir allting precis som vanligt resten av året!

Första gången i år kommer jag att under mars månad samla ihop alla som har skrivit bidrag i poesiskolan under december 2004, januari och februari 2005. Nu vet ni vart jag har ställt skåpet i år. _blink_
Vi ses alltså i mars, så fram till dess - ha god skrivlust och Lev Väl!


Om författaren

Författare:
Isabella Mendrix

Om artikeln

Publicerad: 31 jan 2005 08:15

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: